header-logo.png

Rreth Pune.al

Pune.al është themeluar për të kontribuar në rritjen dhe përmiresimin e ofertës dhe kërkesës aktuale në tregun e punës.

Ne besojmë se rritja dhe përmirësimi i informacionit dhe mundësive të ofruara, do të japë një ndikim cilësor e sasior në mundësinë e punësimit dhe kënaqësinë në punë të punëkërkuesve që përdorin shërbimet tona.

Për shkak të përfshirjes shumë vjeçare në biznes dhe eksperiencave në manaxhimin e burimeve njerëzore, do të bëjmë më të mirën për t’i dhënë tregut një instrument cilësor që përmirësohet vazhdimisht nga sugjerimet dhe egzigjencat e klientëve tanë.

Motorët tanë të kërkimit, investimi në shikueshmërinë në rrjetet sociale por jo vetëm, e bëjnë një instrument efektiv për këdo që është duke kërkuar të gjejë punën e ëndrrave.

1.png

Planet Tarifore

55 €

Standard

Me e kerkuara

200 €

Premium